Direct naar onze uitgebreide VOORRAADLIJST met veel meer foto's !

T +31(0)30 688 22 91      

info@richel.nl

Richèl BV groothandel in schadeautos
Lage Dijk-Noord 11
3401 VA  IJsselstein (Utrecht)
Nederland | Netherlands 

Telefoon +31 (0)30 688 22 91

info@richel.nl

COVID_19 Coronavirus informatie

Laatste bewerking: 04-05-2020

In heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn erop gericht om mensen minder contact met elkaar te laten hebben en dat mensen met klachten thuisblijven, uiteraard werken wij hieraan mee. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Hieronder leest u de maatregelen die wij hanteren:

 • Onze openingstijden zijn iets aangepast, op werkdagen vanaf 08:00H tot 17:00H & op Zaterdag vanaf 09:00H tot 12:00H bent u van harte welkom!
 • De verkoop gaat zo normaal mogelijk door onze medewerkers staan, zoals altijd, voor u klaar!
 • Wanneer u een afspraak heeft en klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, vragen wij u om de afspraak te verzetten.
 • Wanneer onze medewerkers deze klachten hebben of krijgen worden zij gevraagd niet te komen of om alsnog naar huis te gaan.
 • Bij ontvangst geven wij u geen hand en houden wij gepaste afstand (1,5 meter) of blijven wij achter de balie.
 • Wij vragen u zo veel mogelijk te pinnen en niet contant te betalen.
 • Zoals u gewend bent een kopje koffie of thee nuttigen in onze wachtruimte. Houd u dan a.u.b. gepaste afstand tot uw mede bezoekers.
 • Uiteraard worden koffieapparaat, koffiecounter, balie en andere ter zake doende dingen (deurgrepen en dergelijke) door ons met regelmaat extra gereinigd.
 • BIJ ALLES GELDT: DENK GOED NA EN WEES ALERT!

 

Welkom bij Richel BV groothandel in schadeauto's

Welkom op de website van Richèl BV Groothandel in schadeauto's. Deze website wordt dagelijks bijgewerkt met de nieuwste auto's inclusief foto's. Normaal gesproken bieden wij rond de 200 schadeauto's aan, dus keuze genoeg ! Naast onze voorraad vind u op onze website informatie welke direct of indirect te maken heeft met onze branche.

Veel plezier en graag tot ziens bij Richèl BV in IJsselstein!

Handelslijst automatisch in uw mailbox..

 • Wilt u iedere week onze handelslijst gratis in uw e-mailbox ontvangen? geef u dan op via de voorraadlijst aanmeldfunctie (zie de rechterkolom). Ook ontvangt u dan van tijd tot tijd een nieuwsbrief met onze laatste nieuwtjes. 

 • U zoekt een bepaalde schadeauto maar kan deze nu niet op de site vinden ? geeft dit door via het reactieformulier, en u ontvangt een bericht indien we uw voorkeur wel kunnen leveren.

 • Heeft u verder nog opmerkingen en/of suggesties, laat dit ons weten & e-mail naar info@richel.nl Veel plezier met het surfen door onze vernieuwde website.

Richel B.V. eerstelijns opkoper

Richel BV Groothandel in schadeautos is al meer dan 48 jaar een betrouwbare specialist op het gebied van de inkoop & verkoop van schadevoertuigen. Dankzij de klantgerichte aanpak zij wij uitgegroeid tot een van de grootste eerstelijns schadeauto groothandelsbedrijven in Nederland.

Als lid van o.a. VbV, en VSV staan wij dan ook garant voor kwaliteit en zekerheid en denken natuurlijk ook met onze klanten mee.Wij werken i.o.v. alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus via de systemen van o.a. CED-B , Dispatch, Dekra, Experda, 112schade.nl & Generali en rechtstreeks voor de meeste leasemaatschappijen.

VbV Logo